Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Όροι χρήσης
Οποιαδήποτε εικόνα, φωτογραφία και βίντεο που διατίθεται για φόρτωση (downloading) ή θέαση (browsing) από αυτόν τον διακομιστή, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της παρούσας ιστοσελίδας.
Η χρήση τέτοιων δεδομένων (φωτογραφιών και βίντεο) από αυτόν τον διακομιστή περιορίζεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς σκοπούς.
Είναι μόνον για προσωπική χρήση και δεν επιτρέπεται να αντιγραφούν ούτε θα τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών,
ούτε θα διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας και αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων.
Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές νομικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.
Η παρούσα ιστοσελίδα δε δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι απεικονίσεις φωτογραφιών και βίντεο που δημοσιεύονται σ' αυτόν τον διακομιστή είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό.
Κάθε τέτοιο ψηφιακό δεδομένο και απεικόνιση παρέχεται "ως έχει" χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.
Η παρούσα ιστοσελίδα δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών.
Οποιαδήποτε καταγραφή εικόνας, έχει γίνει με την άμεση ή έμμεση συγκατάθεση, άδεια ή εντολή ή γνώση  όσων απεικονίζονται στις φωτογραφίες και βίντεο που φιλοξενούνται στην παρούσα ιστοσελίδα
Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση της παρούσας ιστοσελίδας σύμφωνα με τον Νόμο.
Η ευθύνη για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή, διακίνηση από την παρούσα ιστοσελίδα που ενδέχεται να θίγει τρίτους ανήκει αποκλειστικά σε σας.
Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, μήνυμα) στις on-line φόρμες επικοινωνίας.
Η χρήση του site της υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το site μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.
Πνευματικά  Δικαιώματα
Στο site περιλαμβάνονται φωτογραφίες, βίντεο συμπεριλαμβανομένου και του ήχου και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην παρούσα ιστοσελίδα και κάτοχο αυτής.
Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και βίντεο ή οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό είναι πνευματικής ιδιοκτησίας της και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.
Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια του κατόχου.
Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν πρέπει με κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Όρια Ευθύνης
Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Το site  κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη.
Οποιαδήποτε αναφορά ή σύνδεσμος σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά.

Ισχύων Νόμος
Το site υπόκειται στην Ελληνική Νομοθεσία. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στο site μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής.
Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία και αποδοχή από τον χρήστη (εσάς) και ο κάτοχος της παρούσας ιστοσελίδας έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site και στους ανωτέρους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.
Ευθύνη του χρήστη
Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν την παρούσα ιστοσελίδα για:
1. δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου.
2. δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π.,
3. δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,
4. δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
5. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων.
6. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.
7. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες ή όσους απεικονίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα.
TERMS OF USE
by intervisual
© Intervisual.gr 2019. All Rights Reserved.
Address:
Karaoli & Dimitriou 52 Piraeus 18532

Phone: (+30) 2103005510
Mobile: (+30) 6944985510
youtube
linkedin
facebook link
Intervisual
Films & Photography